4 Aralık 2012 Salı

Yılbaşı hediye kurabiye - Hello Kity ve renkli çizgi karakterler


Herkese merhabalar,

Aralık ayına girdik. Bu da demek oluyor ki yeni yıl hazırlıkları başlıyor. Bizlerde yılın bu son ayında kurabiyelerimizle yeni yıla hazırlanıyoruz.Umarım güzel bir ay olur herkes için.

Bugünkü yazımız yeni yılda hediye almak isteyecek olanlar için güzel bir fikir verebilir.

Çünkü bugünkü kurabiyelerimiz renkli, resimli ve sevimli kurabiyeler :)

Bir kısmını önceden tanıyordum tabiki ama bir kısmı ile yeni tanışmış oldum.
Gelin sizleri de tanıştırayım.

Öncelikle buyrun size Hello Kitty kurabiyeler, Hello Kitty severlere özel olarak gelsin :) Şirinler değilmi? Evet, şirinler, şirinler...


Hello Kitty Kurabiye

Birbirine sarılmış Spongebob ve Patrick kurabiyesi. Bu ikisini sevmeyen yoktur, bu arada bilmenizi isterim bu karakterlerin fanları daha nice bilindik meşhurlardan daha fazla :)

Spongebob ve Patrick  Kurabiye

Sipariş sayesinde Choobies karakterleri ile tanıştım =) Choobies diye karakterler varmış, evet işte bu uzun burunlu arkadaşlar Choobies'ler oluyor efendim. Onlarda çok memnun oldular sizinle tanıştıklarına.

Choobies Kurabiye

Ve tüm aileyi burada bir arada görebilirsiniz. Gerçekten çooooook sevimli bir set, çizgi karakterleri çok seven biri olarak bunları yaparken çok zevk aldım... tabi araya giren sevimli ayıcıkları da atlamayalım.

Çizgi Karakter Kurabiyeler

Bu yazımızı da burada noktalarken, siparişimizi veren müşterimize, siparişi alan şanslı insana, yeni yıla nasıl bir hediye versem diye düşünen tüm dostlarıma selamlar olsun. Herkese gönlünce güzel bir ay dilerim :)

Funda Albayrak Yarbaşı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder