26 Aralık 2012 Çarşamba

21 Aralık 2012 Bu da bizim kıyamet günümüz olsun- Anneye hediye çeşitleri

Merhabalar herkese,

Yıl sonu sebebiyle şirketler genelde yoğun olurlar, ayı kapatacağız, yılı kapatacağız diye fazla mesailer yapılır, çalışanlar bugünler geçsede biraz rahatlasak diye düşünür. Bende kurabiye işine girince benzer bir manzarayla karşılaştım aslında.:))  Butik kurabiye işi de benzer şekilde yıl sonlarında yoğun oluyormuş efendim. Hem yılbaşı siparişleri hemde diğer doğum günü ve sevgiliye sürpriz hediye siparişleriyle günlerimiz geçiyor.

Gel gelelim bugünki siparişimize, bugün ki siparişimiz 21 aralığın mayaların değilde doğan bebeklerinden dolayı kendi kıyamet günleri olduğunu iddia eden bir müşterimizden geldi :) Artık bebeğimiz biraz fazla mı ağladı bilemiyorıum doğumda ama ona bu lakabı takmıştık artık.

Bizim Kıyamet Günümüz Temalı Kurabiye

21 Aralık 2012 "Our Dooms Day" temalı bir hediye setiydi.

Ayıcıklı Kurabiye

Kurabiyelerimizi doğum günü için hazırladığımız müşterimizin özel olarak ayıcıklara ilgisi varmış, bizde ayıcık figürlerini kullandık bu kez.
  


Hediye edeceğiniz kişiye ait figürler, sevdiği hikayeler, karakterler hediye setlerini daha özel yapıyor. Buradaki ayıcık, güller, menekşe ve bebek gibi...


Hediye setimizin karşıdan görüntüsü de bu şekilde. 

Herkes bu güzel ve yoğun günleri umarım çok iyi geçirir ve sorunsuz bir şekilde yılı kapatabilirler :)

Bu arada facebook üzerinden düzenlediğimiz kampanya devam ediyor, katılıp hediye kurabiye kazanma şansınız var. Katılmak için lütfen aşağıdaki linki ziyaret edip, sayfamızı beğenin !


Bol lezzetli günler dilerim 

Funda Albayrak Yarbaşı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder